Sciact
  • EN
  • RU

Effect of Probiotic Consumption with a Fermented Drink on Intestinal Microbiota, Mucosae, and Gastrointestinal Functions in Humans Full article

Journal Human Physiology
ISSN: 1608-3164 , E-ISSN: 0362-1197
Output data Year: 2023, Volume: 49, Number: 7, Pages: 845-850 Pages count : 6 DOI: 10.1134/s0362119723070083
Authors Ilyin V.K. 1 , Komissarova D.V. 1 , Afonin B.V. 1 , Usanova N.A. 1 , Morozova Yu.A. 1 , Muravieva V.V. 2 , Bairamova G.R. 2 , Priputnevich T.V. 2
Affiliations
1 Institute of Biomedical Problems, Russian Academy of Sciences, Moscow, Russia
2 National Medical Research Center for Obstetrics, Gynecology and Perinatology, Ministry of Healthcare of the Russian Federation, Moscow, Russia

Funding (1)

1 Ministry of Science and Higher Education of Russia 64.2
Cite: Ilyin V.K. , Komissarova D.V. , Afonin B.V. , Usanova N.A. , Morozova Y.A. , Muravieva V.V. , Bairamova G.R. , Priputnevich T.V.
Effect of Probiotic Consumption with a Fermented Drink on Intestinal Microbiota, Mucosae, and Gastrointestinal Functions in Humans
Human Physiology. 2023. V.49. N7. P.845-850. DOI: 10.1134/s0362119723070083 Scopus РИНЦ OpenAlex
Original: Ильин В.К. , Комиссарова Д.В. , Афонин Б.В. , Усанова Н.А. , Морозова Ю.А. , Муравьева В.В. , Байрамова Г.Р. , Припутневич Т.В.
Влияние приема пробиотиков в составе напитка брожения на микрофлору кишечника, слизистых оболочек и состояние желудочно-кишечного тракта человека
Авиакосмическая и экологическая медицина. 2022. Т.56. №3. С.47-53. DOI: 10.21687/0233-528x-2022-56-3-47-53 Scopus РИНЦ OpenAlex
Identifiers:
Scopus: 2-s2.0-85183610962
Elibrary: 64626933
OpenAlex: W4391266125
Citing: Пока нет цитирований
Altmetrics: